Wróć do Wielofunkcyjne garnki elektryczne i parowe

SPR 5520SS Wolnowar

  • Łatwy w użyciu dzięki wyświetlaczowi i pokrętłu
  • Pojemność 5,5 l - odpowiednia dla całej rodziny
  • Nieprzywierający aluminiowy garnek wewnętrzny do wielofunkcyjnego użytku
W przygotowaniu
Gdzie kupić

Wolnowar

Łatwy w użyciu dzięki wyświetlaczowi i pokrętłu
Pojemność 5,5 l - odpowiednia dla całej rodziny
Nieprzywierający aluminiowy garnek wewnętrzny do wielofunkcyjnego użytku
Elegancki design ze stali nierdzewnej pasujący do każdej kuchni
Pokrywka wykonana z hartowanego szkła zapewnia długą żywotność

5 wstępnie ustawionych funkcji gotowania:

  • Niskie powolne gotowanie
  • Wysokie powolne gotowanie
  • Biały ryż
  • Para
  • Smażenie
Funkcja utrzymywania ciepła automatycznie utrzymuje jedzenie w idealnej temperaturze po zakończeniu procesu gotowania.
Doskonały do gotowania zupy, gulaszu, dżemu, mięsa jagnięciny, wołowiny, warzyw, jajek itd.

Wolne gotowanie

  • to nowy sposób gotowania, które zachowuje wszystkie smaki i zapachy
  • nie wymaga użycia oleju
  • oszczędza czas i pieniądze
  • umożliwia wykonywać gotowanie na parze, smażenie i przygotowanie znakomitych duszonych dań
  • umożliwia przygotować znakomite dania nawet z tanich obcinków mięsa
  • zapobiega jakiemukolwiek spaleniu jedzenia, ponieważ nie wymaga wysokich temperatur gotowania, przy których dochodzi do spalenia
  • obniża zużycie wody dzięki przygotowaniu jedzenia w jednej misie

7 powodów do gotowania w wolnowarze

  1. Łatwość – po prostu umieścisz wszystkie ingrediencje do wolnowarze i zostawisz go wykonać całą robotę
  2. Zaoszczędzenie wody i energii –  dzięki specjalnej budowie i aluminiowemu garnkowi dochodzi do wydajniejszego przenoszenia ciepła niż w tradycyjnych garnkach ceramicznych, co oznacza zaoszczędzenie energii
  3. Zaoszczędzenie czasu – kiedy włoży wszystkie ingrediencje do garnka, możesz zostawić go, by gotował sam
  4. Wyraźny smak i żadna utrata witamin – dzięki wolnemu gotowaniu przy niskich temperaturach, w porównaniu z tradycyjnym gotowanie zachowujesz smak, zapach i witaminy
  5. Soczyste mięso – podczas wolnego gotowania zostaje sok w środku mięsa
  6. Możliwość gotowania twardego mięsa – tradycyjne twarde mięsa są po wolnym gotowaniu delikatne
  7. Gotowanie bez tłuszczu – dzięki niskim temperaturom nie musisz używać oleju, i dlatego przygotowujesz lekkie dania, który ponadto są bardziej smaczne
Akcesoria: szpatułka do ryżu, miarka
 
Wielofunkcyjne garnki elektryczne i parowe

Opis techniczny

Pobierz

Zdjęcia
Załaduj więcej
Anuluj
porównujesz -
Porównaj