Odpowiedni do przygotowania tradycyjnego chleba, chleba tostowego, blatów tortowych, dżemów, ciasta na pizzę, bagietek, rogali, precelków, pączków, makaronów itp.
12 wstępnie ustawionych programów pieczenia
Specjalny program do gotowania dżemów i marmolad
Specjalny program wyłącznie do produkcji ciasta (np. na pizzę, bagietki, rogale, pączki itp.)
Program bardzo szybkiego pieczenia (90 min.)
Możliwość pieczenia pieczywa z dodatkiem rodzynek, orzechów, skórki pomarańczy, suszonych owoców itp.
Sygnał dźwiękowy do włożenia kolejnych składników wymagających krótszego czasu pieczenia
Hak do ugniatania
10-godzinny wyłącznik czasowy ustawiany w krokach po 10 minut
Niebieskie podświetlenie wyświetlacza LCD ze wskazywaniem czasu pozostałego do końca pieczenia
Maksymalna waga chleba 900 g
Możliwość wyboru wagi bochenka (450 g / 700 g / 900 g)
20 minut pamięci w przypadku przerwy w dostawie prądu (wypiekacz kontynuuje pieczenie)
Pokrywa z okienkiem umożliwiająca kontrolę stanu pieczenia
2 poziomy ustawień koloru skórki chleba (jasny / ciemny)
Utrzymywanie temperatury przez 60 minut po zakończeniu pieczenia
Obudowa termoizolacyjna utrzymująca stabilną temperaturę podczas wyrastania i pieczenia
Łatwe czyszczenie:
- wyjmowana forma do pieczenia z nieprzywierającą powierzchnią i opuszczanym uchwytem
- hak do ugniatania ciasta z nieprzywierającą powierzchnią
Nóżki antypoślizgowe
Wyposażenie: przepisy, kubek z podziałką, łyżka z miarką, hak do wysuwania haku z chleba
Moc: 480-580 W
Długość kabla zasilającego: 1 m
Wymiary (szerokość x głębokość x wysokość): 276 x 280 x 320 mm
Waga: 4,2 kg
Napięcie i częstotliwość: 220-240 V, 50 Hz